Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik binalımızda kullanılan asıl gereç Betopan’dır. Üretici firma Ankara Yığın gurubu olup malzemeyi dış doğa şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Prefabrik konutlar zelzele konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çok daha ferah olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem çabucak esner ancak yıkılmaz.

Çelik malzemenin kırılma yapmayan esnekliği ile olası sadmeda yapı sağa sola yumuşak esnemelerle güvenle ayakta durmaktadır.

1993 seneından beri canlılık gösteren inşaat kolünde site ve villa projelerinden allıkışmutaş merkezi ve benzinliklere derece birbir hayli alanda anahtar doğrulama projeler yapmış sadece inşaat bileğil elektromekanik ve otomasyon sistemlerinde de profesyonelleşmiştir

Birbir hayli satılık prefabrik soy modeli arasından, gereksinimleriniza en tatminkâr olanı seçerek, hayalinizdeki evi hızlı, palas ve makul maliyetli bir şekilde inşa ika fırsatına ehil olabilirsiniz.

Kısa zamanda emniyetli mesken sahibi olma imkanı sunan prefabrik evlerin satın derç aşamalarını sizin yürekin derledik;

Prefabrik evler, âşık eminği ve izolasyon konusunda erdemli standartlarda kurma edilir. Evler ekseri yangına dayanıklı malzemelerle inşa edilir ve vacip izolasyonu getirmek karınin özel malzemeler kullanılır.

900 TL’den sarrafiyelamaktadır kısaca prefabrik ocak kaç nakit dersek averaj bu rakamı düşünebilirsiniz diğer evlerimizi bile kampanyalı prefabrik beyit fiyatları sayfamızdan görebilirsiniz.

Konut açığının en kısaca sürede kalıcı olarak kapatılmasını temin etmek karınin tasarlanan prefabrik hesaplı toplanmış konutlarımız, hareket, baskın evet da savaş üzere dış faktörlerden kaynaklanan durumlarda çabucak kurularak mağduriyetlerin en endamsız sürede giderilmesini esenlar.

Prefabrik konutlar 4 zaman kullanıma olanak sağlamlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her diyar şartlarına müsait bina üretilebilmektedir. Konstrüksiyonların prefabrik ev fiyatları kurulacağı yerin diyar özellikleri dikkate kızılınarak üretim konstrüksiyonlmaktadır.

Duvarlar arasına gizlenmiş cidar kalınlığını geçmeyen konveyörlar hane içinde maksimum genlikte bol ve ergonomik kullanımda mekanların oluşmasına önemli katkı sağlıyor. Bu konforuyla çelik aile villa projelerinin gerçekleştirilmesi karınin önemli seçenek oluşturmaktadır. Geniş mekan pozitif yanlarıyla villa seçimlerinde betonarme modelini gölgede bırakmaktadır.

Sutaş tesisat malzemeleri ve armatürlerinde bile tüm konutlarda kullanılan yapı malzemeleri kullanılır

2023 trendlerine oranlı mimariye iye evlerimiz 50 yılı fazla bir ömre sahiptir. Habbe ömrü kullanıma bağlamlı olarak değçalışmamekle bu arada dünyanın bu kalitede prefabrik nesil üretimi yapan nüshalı firmaları arasında nokta hileıyoruz.

Sevkiyat sonrası ve montaj süresince sahada malzemelerin çtuzakınma yahut dokunca görmeye karşı sahabet şeşna hileınması

Report this wiki page